magazijn en apparatuur

beheer, uitgifte en inchecken van apparatuur

  • Pim Arzbach, Wouter Nobel en Eduard Bachrach.

reserveren van apparatuur

  • Voor eerste en tweedejaars oefeningen: Bert Teunisse (bert.teunisse@ahk.nl, t: 7397, k: 3.32). Ook voor de HDAV faciliteiten (propedeuse) en fotoapparatuur.
  • Voor derde en vierdejaars oefeningen en de master: Marc Matze <marc.matze@ahk.nl>, t: 7385, k: 3.34) verzorgt de planning van de film- en videoapparatuur;
  • Teddy Boddy (t: 7342, k: 2.27) verzorgt de planning voor geluidsapparatuur;

Lees de handleiding "Hoe te handelen ...`. Hierin staat belangrijke informatie.

verzekeringen en aansprakelijkheid
Je bent als student aansprakelijk voor iedere vorm van schade die je in het kader van een productie of anderszins, toebrengt aan roerende of onroerende goederen van de NFTA of derden. Je dient daartoe een WA-verzekering af te sluiten.

Daarnaast heeft de NFTA een transportverzekering die van kracht is tijdens transport en verblijf van apparatuur binnen Europa. Voor het lenen van apparatuur moet de academie uitdrukkelijk schriftelijk toestemming geven. Geleende apparatuur, indien buiten de academie bewaard, moet in een afgesloten ruimte staan. 

Naast de transportverzekering worden ook binnen de afdeling Productie zogenaamde productieverzekeringen afgesloten. Dit wordt per productie bepaald. Tenslotte heeft de AHK voor alle faculteiten een WA-verzekering afgesloten, waar zo mogelijk een beroep op gedaan kan worden door de NFTA.

Verzekeringszaken: eerst bespreken met de studieleider Productie, mocht er meer overleg nodig zijn, dan kan dat met Hanneke Bloemendal, Hoofd Financiƫn & Faciliteiten.

 

Delen