toegang tot het gebouw

Om toegang te krijgen tot het gebouw is een toegangspas nodig, dit is tevens de studentenpas. Je krijgt deze pas via Bureau Inschrijving. 

Zonder pas kom je het gebouw niet binnen. Hou daar rekening mee ook als je bezoek verwacht. Kondig je bezoek aan bij de receptie en laat een telefoonnummer achter waar je te bereiken bent. Bij verlies van de kaart dit graag direct melden bij Bureau Inschrijving.  

openingstijden
Van de zomer tot aan de kerstvakantie is het gebouw geopend van 08.30 - 21.00 uur. Vanaf januari tot aan de zomer is het gebouw geopend tot 23.00 uur.

toegang buiten reguliere openingstijden
Om buiten de reguliere openingstijden het gebouw in te kunnen is toestemming nodig van de studieleider. De studieleider geeft schriftelijk toestemming aan de student én geeft dit door aan de receptie. Vervolgens past de receptionist de pas aan. Ook ontvang je dan een sleutel voor het alarm (borg: € 30,-) en instructies hoe je hiermee om dient te gaan.

Voor toegang tot de kamers van geluid, montage en IMVFX worden kaarten uitgegeven door de betreffende afdelingen.

kopiëren
De kaart kan ook worden gebruikt om te Kopiëren. Daarvoor moet er een saldo op de kaart staan. Bij de automaat naast de hoofdingang kun je dat saldo opwaarderen. Kopieermachines staan op de begane grond bij de ingang van de mediatheek, op de 3e verdieping in het gangetje achter de kantine en op de 4e verdieping naast de vergaderkamer (4.05).

Studenten Productie en Production Design kunnen, als ze daarvoor schriftelijke toestemming hebben van de studieleider, ten laste van een productie een budget op hun kaart ontvangen. De kaart kan in dat geval opgewaardeerd worden bij het secretariaat (3.16). 

Delen