Naar inhoud

Studiegids

Archief
 
Oops, an error occurred! Code: 20240620090738c0c6f85e

De studiegids 2013-2014 is bedoeld voor alle studenten, medewerkers en (gast)docenten van de Nederlandse Filmacademie. In deze studiegids vind je alles met betrekking tot het onderwijs aan de Filmacademie in het studiejaar 2013-2014.

De gids geeft informatie over vakken oefeningen, EC's onderwijs- en examenregeling, stages etc. maar ook over de organisatie en onderwijsvoorzieningen van de Filmacademie.

De studiegids is opgedeeld in:
algemeeneen gedeelte met informatie die voor alle studenten relevant is
studie: een gedeelte met informatie over het curriculum per jaar en studierichting

De Academie houdt zich aan de uitvoering van het vermelde studieprogramma, wijzigingen voorbehouden. Wijzigingen die in de loop van het studiejaar optreden, worden via het intranet o.a. in announcements en emails bekend gemaakt en zo nodig in de digitale studiegids verwerkt. 
 
Het rooster biedt inzicht in hoe het studiejaar is ingericht. Op het intranet  (www.myahk.nl) is nog meer informatie te vinden, zoals planningen en een link naar je studieresultaten.  

Suggesties en correcties die deze studiegids handiger en beter maken zijn welkom. Heb je ideeën voor verbetering mail dan naar: nfta-webredactie@ahk.nl
NB: Wijzigingen onder voorbehoud. Aan de teksten in de Studiegids kunnen geen rechten ontleend worden. 

Amsterdam, augustus 2013

Delen