Op tien maandagen organiseert de Filmacademie van 17.15-18.45 uur in de Projectiezaal een lezing voor studenten en alumni ter oriƫntatie op de Beroepspraktijk. Allerlei onderwerpen die van belang kunnen zijn voor je (latere) beroepsuitoefening kunnen daar aan de orde komen. Dit studiejaar is het programma als volgt:

  • 14/1/2019 MICHIEL POPPELIER, netwerken
    Tijdens deze interactieve workshop laat Michiel je zien dat netwerken ook heel leuk kan zijn. Je krijgt praktische tips om je netwerk uit te breiden. Michiel Poppelier (43) is manager marketing & communicatie bij Tentoo, spreker en presentator, ondernemersadviseur, netwerker.
  • 11/02/2019 ROLAND WIGMAN, juridische aspecten van het ondernemerschap
  • 11/3/2019 DENNIS VAN GALEN, pitchen en presenteren
  • 8/4/2019 KOJI NELISSEN, executive producing, over financiering van filmproducties
  • 13/5/2019 JOS VAN BUSSEL, over broodfondsen
  • 3/6/2019 TENTOO, over payrolling

Deze lezingen staan open voor alle studenten, van het 1e t/m het 4e jaar.

De lezingen kun je in het 4e jaar gebruiken in het kader van het vak Voorbereiding Beroepspraktijk. Dit vak wordt (in jaar 4e jaar) afgerond met een opdracht. Zie daarvoor de studiegids bij je eigen afstudeerrichting.
Om in aanmerking te komen voor beoordeling van deze eindopdracht, dien je tenminste 6 lezingen bij te hebben gewoond. Dat hoeft dus niet perse in het vierde jaar geweest te zijn.  

Je bent in hoe dan ook welkom op het moment dat een onderwerp voor jou relevant is! Om die reden wordt er door de jaren heen een presentielijst bijgehouden.

Weest welkom!

Delen