Respons: de vragenlijst is door 27 van de 84 studenten ingevuld (32.1%). De representativiteit is daarmee voldoende maar niet hoog.

Studenten toonden zich tevreden en zelfs enthousiast over de introductieweek. Ze hadden zich prettig gevoeld en vooral elkaar al goed leren kennen. Het officielere introgedeelte op school duurde soms wat lang.

Topper: het introkamp; m.n. de borrels, de spellen en de themafeesten boden een laagdrempelige gelegenheid om met elkaar in contact te komen. Het contact met de 2e jaars studenten was prettig. Studenten hadden zich ook veilig gevoeld. Er waren altijd genoeg aanspreekbare begeleiders aanwezig. 

Gemist: er werd eigenlijk weinig gemist. Misschien leuk om ook Amsterdam te leren kennen. Enkele studenten gaven aan dat het niet altijd even duidelijk was wat er te gebeuren stond. Wat meer overzicht over het programma zou fijn zijn.
Voor enkele studenten was het soms wat ongemakkelijk als je geen alcohol drinkt. Zou leuk zijn als daar een volgende keer eemeer rekening mee wordt gehouden.

Delen